Τετάρτη, 6 Δεκέμβριος
05:31:59
Αρχική>Αντιπροσωπείες

Αντιπροσωπείες

Η εταιρεία Δ. ΜΠΟΥΔΑΛΗΣ ασχολείται με τα τζάκια πάνω από 35 χρόνια, το όνομά της είναι συνώνυμο με την ποιότητα και το design είναι αντιπρόσωποι της εταιρείας Gruppo PIAZZETTA στη Δυτική Μακεδονία. Η Gruppo PIAZZETTA με τη θυγατρική της SUPERIOR από το 1960 δημιουργεί συναισθήματα με τη φωτιά. Ασχολείται με τη μελέτη και κατασκευή σε ενεργειακά τζάκια, ξυλόσομπες και σόμπες πέλλετ, καθώς και με την κατασκευή των μοναδικών στον ευρωπαικό χώρο κεραμικών επενδύσεων, που είναι αξεπέραστα σε ομορφιά και ποιότητα. Η Gruppo PIAZZETTA έχει κατορθώσει να καινοτομήσει σε διεθνώς κατοχυρωμένες πατέντες για συστήματα χάρη στο ενεργό πρόγραμμα έρευνας και ανάπτυξης.

Με το ξεκίνημα της νέας χιλιετίας εντάσσεται στην εταιρεία Δ. ΜΠΟΥΔΑΛΗΣ η επίσης δυναμική εταιρεία παραγωγής εστιών ARKIANE η οποία βρίσκεται στη νότια Γαλλία και πλαισιώνεται από μία ομάδα designers και επιστημόνων που συνεργάζονται, για να δώσουν αυτό το μοναδικό αποτέλεσμα, που παντρεύει την τέλεια αισθητική με τη σύγχρονη τεχνολογία.

Το έτος 2008 η εταιρία Δ. ΜΠΟΥΔΑΛΗΣ δημιουργεί άλλη μια πρωτοπόρα συνεργασία με μια αυστριακή εταιρία κολοσσό στο χώρο του pellet & της μπριγκέτας την εταιρία SCHWEIGHOFER.

Με την έναρξη του 2012 και δημιουργώντας ένα νέο εκθεσιακό χώρο, η εταιρεία Δ. ΜΠΟΥΔΑΛΗΣ εισάγει ένα ακόμη Οίκο στο δυναμικό της, την ολλανδική HARRIE LEENDERS η οποία με τις μοντέρνες και νεανικές της γραμμές καταστεί την εταιρεία μία ολοκληρωμένη πρόταση επιλογής για ένα μοντέρνο ενεργειακό τζάκι.


Νέες ιδέες για να προσφέρουν πραγματική άνεση

H Piazzetta παρουσιάσει μοναδικές σχεδιαστικές λύσεις για θέρμανση στο σπίτι όπου τα δύο λειτουργικά και αισθητικά χαρακτηριστικά είναι σημαντικά. Πολυάριθμα μοντέλα για ενεργειακά τζάκια, είναι διαθέσιμα και μπορούν να ξεχωρίζουν από την ικανότητά τους να επιλύσουν το "πρόβλημα της θέρμανσης" με ένα εξαιρετικά τρόπο. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται και η ποιότητα κατασκευής είναι πάντα υψηλής ποιότητας και αυτό μεταφράζεται σε αποδοτική λειτουργία και μακροπρόθεσμη αξιοπιστία.


Διαβάστε περισσότερα

Λέβητες D' ALESANDRO

Η εταιρεία Δ. ΜΠΟΥΔΑΛΗΣ φέρνει στην Δυτική Μακεδονία την λύση για όλες τις κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους όπως βιομηχανικούς ή ξενοδοχεία κα. Οι λέβητες D' ALESANDRO είναι Ιταλικοί, χωρίζονται σε Boiler και αερολέβητες.


Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακά τζάκια Flam n' co

H Flam n' Co προέρχεται από το νότο της Γαλλίας που είναι συνώνυμο της κομψότητας, τον αισθησιασμό και το πάθος και αυτό είναι η αντανάκλαση των εποχών της παλιάς Σεβίλλης. Διαθέτοντας μια από τις καλύτερες συλλογές σχεδίων σε μοντέρνες γραμμές στα ενεργειακά τζάκια η εταιρία Δ. ΜΠΟΥΔΑΛΗΣ παρακολουθεί τις διεθνείς τάσεις του design και φροντίζει τα προϊόντα της να εναρμονίζονται με τις διακοσμητικές αναζητήσεις της εποχής. Κυρίαρχος στόχος της εταιρίας είναι να παραμένει ο σχεδιασμός και η ποιότητα των προϊόντων της σε υψηλό επίπεδο ώστε να εντυπωσιάζουν και να ικανοποιούν κάθε πελάτη.


Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακά τζάκια Harrie Leenders

Το πρώτο πράγμα που μαθαίνουμε είναι η απλότητα. Ο έλεγχος της φωτιάς είναι μια σύνθετη διαδικασία. Η απλότητα είναι η τοποθέτηση στην απάντηση. Η Harrie Leenders εμμένει στην απλότητα του στύλ. Το αποτέλεσμα αντικατοπτρίζεται στα ενεργειακά τζάκια της με το μοναδικό πρακτικό στύλ. Έχει έλεγχο της φωτιάς ως προς το σχήμα, την τεχνική και τις λεπτομέρειες. Η Harrie Leenders για περισσότερα από 25 χρόνια, διαμορφώνουν σόμπες και ενεργειακά τζάκια είχοντας μονο ένα πράγμα στο μυαλό: να δημιουργήσουν σόμπες και ενεργειακά τζάκια που προσφέρουν πλήρη καύση και απλό έλεγχο. Στην πραγματικότητα, τα προϊόντα της είναι πειστικά και καταδεικνύουν την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους.


Διαβάστε περισσότερα

NORDPEIS

Στο πέρασμα των αιώνων στη παγωμένη Νορβηγία, δημιουργήθηκε μια παράδοση γύρω από τα τζάκια, που είναι σήμερα βάση του πολιτισμού για τη NORDPEIS, μια εταιρία που ιδρύθηκε το1984 και κατέχει σήμερα το μεγαλύτερο μερίδιο στη Νορβηγική αγορά. Αυτό το επίτευγμα αποτελεί βάση στους 3 βασικότερους στόχους μας: ποιότητα, αισθητική και καθαρή καύση. Θέλετε μια αποτελεσματική εστία θέρμανσης , που συνδέει σκανδιναβική ποιότητα με αισθητική, τότε επιλέξτε μια εστία NORDPEIS.


Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακά τζάκια Arkiane

Με έτος ίδρυσης το 1990 από τον Dominique LELONG, επαγγελματία στο χώρο για τα ενεργειακά τζάκια, η εταιρία ARKIANE ειδικεύεται στη δημιουργία, το σχεδιασμό, την κατασκευή και την εμπορία για μοντέρνα ενεργεικά τζάκια. Περισσότεροι από 3000 Γάλλοι, καθώς και 600 αλλοδαποί πελάτες, μέσω των αποκλειστικών μας αντιπροσώπων εμπιστεύτηκαν ήδη την εταιρία ARKIANE. Ολόκληρη η ομάδα της εταιρίας Δ. ΜΠΟΥΔΑΛΗΣ είναι στη διάθεσή σας για να σας παρουσίαση μια μοναδική συλλογή που αποτελείται από 15 μοντέλα.


Διαβάστε περισσότερα

Pellet & Μπρικέτες

Οι συσκευασίες με τα πέλλετ και τις μπρικέτες αποθηκεύονται και διατηρούνται σε κλειστούς χώρους προυποθέτοντας όλες τις προδιαγραφές για την προστασία τους απο τυχόν υγρασίες και παράγοντες που βλάπτουν την απόδοση των προίόντων κατά την καύση. Το υλικό κατασκευής τους είναι απο αυστριακή ελάτη αποφλειωμένη ( wood pellet ), τηρώντας όλες τις προδιαγραφές της ευρωπαικής ένωσης κατέχοντας και την ανώτερη πιστοποίση κατα DIN PLUS Οι συσκευασίες του πέλλετ είναι Α: σε σακιά 15kg σε παλέτα 66 σακιών ( 990kg ). B: σε Big Bag βάρος κατα προσέγγιση περίπου 1tn. Η συσκευασία της μπριγκέτας είναι Α: 5 τεμαχίων 10kg ( κατάλληλη για τζάκια ), Β: 12 τεμαχίων 10kg ( κατάλληλη για σόμπες ή πολυ μικρές εστίες τζακιών ).


Το τελευταίο πράγμα που μαθαίνουμε είναι η απλότητα

O έλεγχος της φωτιάς είναι μια σύνθετη διαδικασία. Η απλότητα είναι η απάντηση. Η Harrie Leenders εμμένει στην απλότητα του στιλ και εστίαση στη φωτιά. Το αποτέλεσμα αντικατοπτρίζεται πλήρως στα προιόντα της εταιρίας. Η Harrie Leenders έχει τον έλεγχο της φωτιά ως προς το σχήμα, την τεχνική και τις λεπτομέρειες.


Διαβάστε περισσότερα

HS Flamingo

Εταιρεία HS Flamingo είναι ο παραγωγός της υψηλής ποιότητας τζάκι σόμπες HS Flamingo, ζεστού νερού τζάκι ένθετα Aquaflam και χάλυβα καπνοδόχους HS Flamingo 1,5 mm. Επιπλέον, η εταιρεία μας είναι το μεγαλύτερο κατάστημα χονδρικής πώλησης με μια πλήρη γκάμα προϊόντων για την οικοδόμηση τζάκια στην Τσεχική Δημοκρατία. Είμαστε μια αμιγώς τσεχική εταιρεία με μακρόχρονη εμπειρία στην αγορά.


Διαβάστε περισσότερα